Skip navigation.

thuisbioscoop, thuiskantoor, home, entertainment, kantoor, woning, thuis, ontwerp, audio, video, design, architect, interieur, life-style, domotica, ontwerp, ontspannen, eadhome
home > design > toekomst > rijden in 2010

Rijden in 2010?

rijden 2005

DAB Met de digitale radio krijgt u naast tientalle glasheldere stations, ook route-, weer- en verkeersinformatie naar keuze. (Digital Audio Broadcasting DAB, 2002)
alarm In geval van calamiteiten wordt met een druk op de alarm knop de locatie van uw voertuig vastgesteld en gaat er automatisch een signaal naar de hulpdiensten. (GSP, 2000)
3g Met het derde generatie mobile telefoonsysteem (3G) ontvangt u een routekaart en geeft de laatste stand van zaken op het gebied van knelpunten. Mocht u nog in de file belanden dan heeft u nog even tijd voor een videogesprek met uw collega. Daarnaast leest de computergestuurde nieuwslezeres uw laatste e-mailtjes voor. Mocht de file dan nog niet zijn opgelost kunt u nog even naar de trailers om een film uit te zoeken voor vanavond. (UMTS: 2 Mb/s, 2003)
 Met een radiosignaal wordt de afstand tot uw voorligger bepaalt en daarmee de optimale rijsnelheid. (distronic cruise control, 2001)
 interactief Via digitale etherfrequenties kan er interactief tv worden gekeken. (Digital Video Broadcastin, 2002)
 Niemand hoeft zich nog te vervelen tijdens een lange rit: via de satelliet kun je zelfs surfen, videospelletjes spelen met je neefje, of zelfs huiswerk maken. (internet-in-the-sky, 2003)