Skip navigation.

thuisbioscoop, thuiskantoor, home, entertainment, kantoor, woning, thuis, ontwerp, audio, video, design, architect, interieur, life-style, domotica, ontwerp, ontspannen, eadhome
home > nieuws> eadhome nieuws > nieuwe website

Volledig vernieuwde website

9 juni 2003

Om verder vorm te geven aan de visie en missie van eaDHome is de website volledig vernieuwd. De website geeft meer uitleg en richting aan het onderdeel design. Het aantal voorbeeld producten is afgenomen. Door een opzet te kiezen met voorbeeld samenstellingen komt beter tot uiting dat het gaat om complete entertainment en automation inrichtingen. Door gezamenlijk op de startknop te drukken hebben Justin & Jillian de vernieuwde website gestart.

website vernieuwd nieuw import 2dehands entertainment automation eadhome jillian justin hannink

Verder is er een 2de hands markt voor High End entertainment en automation producten aan toegevoegd. Er wordt de komende tijd gewerkt aan een onderdeel waar gestemt kan worden op uw favoriete entertainment en automation producten.

Naast het rechtstreeks en onafhankelijk advies aan de consument en het bedrijven is het ondereel import opgenomen aan de website. Hier krijgen winkels en dealers de gelegenheid meer informatie over de door eaDHome geimporteerde producten.

De vernieuwde website van eaDHome is te vinden op www.eadhome.nl