Skip navigation.

thuisbioscoop, thuiskantoor, home, entertainment, kantoor, woning, thuis, ontwerp, audio, video, design, architect, interieur, life-style, domotica, ontwerp, ontspannen, eadhome
home > organisatie

Organisatie

Een kleine onderneming die naar behoefte kan uitbreiden met externe organisaties en freelancers. Van de op deze website getoonde producten is er geen of een minimale voorraad. Dit houdt de kosten laag. De demonstratie mogelijkheden worden geleverd door voorbeeld projecten of door leveranciers. Al deze aspecten zorgen voor een doorzichtig kosten structuur.

erno, Doetinchem, Hannink

Eigenaar

Erno Hannink heeft een technische en commerciele achtergrond. De kennis en ervaring in de thuisbioscoop en thuiskantoor omgeving wil hij graag delen met anderen. Wij kunnen u advies geven, de installatie ontwerpen in een bestaande of nog te bouwen pand tot en met de complete installatie. Voor meer informatie over deze diensten kunt u direct contact met ons opnemen. Dan kunnen we een afspraak maken voor een bezoek aan huis of kantoor voor een eerste evaluatiegesprek, zie ook onze werkwijze over dit traject.
monique hannink eadhome administratie telefoon design automation entertainment

Meer informatie

Met uw vragen kunt u ons bereiken via email, per fax of natuurlijk per telefoon of u kunt het vragen/opmerkingen formulier invullen. Bij telefonisch contact kunt u Monique aan de lijn verwachten.