Skip navigation.

thuisbioscoop, thuiskantoor, home, entertainment, kantoor, woning, thuis, ontwerp, audio, video, design, architect, interieur, life-style, domotica, ontwerp, ontspannen, eadhome
home > entertainment > oplossingen > voorbeeld sets

Voorbeeld thuisbioscoop sets

De samenstelling, de aanschaf en de installatie van de door u gekozen audio, video en communicatie producten kunt u met een gerust gevoel uitbesteden aan eaDHome. Hiervoor willen wij graag in een vroeg stadium bij het ontwerpen van uw nieuwe woning meedenken. Door goede samenwerkingsverbanden met bouwbedrijven, installateurs en architecten zijn wij in staat om het systeem volledig (onzichtbaar) te integreren in de woning. Het systeem is uiteraard ook in te passen in een bestaande woning.

De producten in de home entertainment of thuisbioscoop sectie zijn voorbeelden zoals deze kunnen worden ingezet in uw situatie. De producten hebben design of life-style uitstraling of kunnen worden weggewerkt in de muur of het plafond, zijn allemaal van een hoge kwaliteit en zullen bijdragen tot uw kijk- en luistercomfort. Om de kwaliteit van deze producten samen te brengen wordt kabel van Oehlbach gebruikt.

Voorbeeld systemen:

  • Startersset I tot EUR 3.500,00 (TV, receiver, DVD speler, 5.1 satelliet met subwoofer)
  • Startersset II tot EUR 4.500,00 (receiver, DVD speler, 5.1 satelliet met subwoofer)
  • Middenklasse I tot EUR 5.500,00 (TV, receiver, DVD speler, 7 speakers met subwoofer)
  • Middenklasse II tot EUR 9.000,00 (receiver, DVD speler, 7 speakers met subwoofer)
  • Top klasse I tot EUR 15.000,00 (projector, receiver, DVD speler, 7 speakers met subwoofer)
  • Top klasse II tot EUR 21.000,00 (plasma, receiver, DVD speler, 7 speakers met subwoofer)