Skip navigation.

thuisbioscoop, thuiskantoor, home, entertainment, kantoor, woning, thuis, ontwerp, audio, video, design, architect, interieur, life-style, domotica, ontwerp, ontspannen, eadhome
home > entertainment > voorbeelden > renaissance man

Renaissance man

Foot's door Randall J. Corcoran

Steve Jenkins, een technofreak en thuisbioscoop liefhebber die trots toegeeft dat hij extreem is gegaan met een 12 stoels theater dat oud-europese stijl combineerd met de modernst techniek van vandaag.


Wel 7 bij 8 meter, het Jenkins' theater is even imposant in format als in eigenschappen en stijl. Een 3,5 meter scherm hangt netjes geframed onder een gewelfed plafond met draadlicht om en perfecte sfeer te creeren op elk moment van de dag met de afstandsbediening.


Op maat gemaakte pilaren langs de muren, terwijl rode gordijnen het scherm verbergen en beschermen. Deze stap terug in de tijd is volgestopt met moderne audio en andere electronica.


Een Marantz DLP projector hangt boven de zwart lederen stoelen, waar de gasten schudden en trillen dankzij de Clark tactile transducers.


De elegante hoofdslaapkamer herbergd een 42-inch NEC plasma scherm ingelijst boven de open haard. Het is een perfecte plek om te ontspannen en naar een film te kijken. Multi-room sensoren leveren volledige controle.