Skip navigation.

thuisbioscoop, thuiskantoor, home, entertainment, kantoor, woning, thuis, ontwerp, audio, video, design, architect, interieur, life-style, domotica, ontwerp, ontspannen, eadhome
home > automation

Voorbeelden van de mogelijkheden

Voor de automatisering van uw woning hebben we twee leveranciers in Nederland gevonden met een uitgebreid programma. Naast een korte introductie tot de pakketten van deze fabrikanten bieden we in dit gedeelte een introductie in de domotica en een overzicht van mogelijkheden met domotica. Een kijkje in de toekomst kunt u nemen in het slimste huis van Nederland in Duiven.

Conson is een Deens merk dat een nauwe relatie heeft met de producten en afstandsbediening van B&O. Overigens zijn andere afstandsbedieningen met een leerfunctie ook eenvoudig te gebruiken voor de producten van Conson. Conson kent het Proline (voor nieuwbouw) en Piramide (bestaande bouw) programma.

Verder is AMX een fabrikant van Amerikaanse afkomst. De producten van AMX werken vanuit een eigen controle unit. Hierbij krijgt de controle unit bijzondere aandacht. Waarbij het zelfs mogelijk is het internet te benaderen via deze displays met touch bediening. AMX kent het business en home programma. Een voorbeeld van een thuisbioscoop inrichting in Texas en maar een voorbeeld van een controle unit uit het complete programma van AMX. Dit kan in combinatie met de inbouw materialen van Eaton, de Xanura huisautomatisering. Dit systeem kan worden ingebouwd in een bestaande woning. Zo kan eenvoudig een volledig domotica systeem in combinatie met een thuisbioscoop worden gebouwd in een bestaande woning.

Automatisering van producten in uw huis volgens Honeywell Honeywell Convenience.

De koelkast met internet toegang Screenfridge van Electrolux

electrolux screenfrdige home automation ontwerp automatisering van het huis internet koelkast